Menu

Osvrt na susret obitelji u Španskom

U subotu 25. veljače, održan je prvi Kursiljo susret mladih obitelji u velikoj dvorani Pastoralnog centra BDM Žalosne u Španskom. Na susretu su Katarina i Ivan Radoš svjedočili na koji se način Gospodin proslavio u njihovim životima, kako su mu se okrenuli u teškim trenucima u svom braku.

Govorili su o bolesti njihove najstarije kćeri i o bračnim krizama koje su ih dovele Gospodinu i kako se njihov život preobrazio iz temelja kad su mu se potpuno predali. Za vrijeme svjedočanstva i rada u grupi, animatorice Petra i Tea igrale su se s djecom, a susret smo završili zajedničkom svetom misom. Zahvalni Bogu na svim milostima koje smo primili kroz Katarinino i Ivanovo svjedočanstvo, s veseljem iščekujemo idući susret, koji će se održati 1. travnja, također u velikoj dvorani Pastoralnog centra BDM Žalosne u Španskom s početkom u 16h, a završava zajedničkom svetom misom u 19h.
Zamolili bismo sve obitelji koje planiraju sudjelovati na susretu da nam se svoj dolazak potvrde na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zbog organiziranja čuvanja djece.

  • Ocijeni sadržaj
    (1 Glasaj)
  • Pročitano 1206 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login