Search
Close this search box.

Krapanj 2019 – Slobodna mjesta

Dragi prijatelji, gotovo svi termini su popunjeni, a nešto mjesta ostalo je samo u 1. terminu za studente i radničku mladež:

13.07. – 20.07. – Termin za studente i radničku mladež

U skladu s Općom uredbom (EU) 2016/679 (tzv. GDPR) koja je na razini EU u primjeni od svibnja 2018.g., sve prijave na ljetne termine na Krapnju odvijaju se preko portala e-župe. Za korištenje portala potrebna je prethodna registracija na poveznici https://www.e-zupe.com/registracija_korisnika. Za potrebe sudjelovanja na ljetnom kampu Krapanj, pod “Zahtjev za registracijom podnosim u svrhu pristupa” dovoljno je odabrati samo “Korisnički modul”.

Nakon prijave u e-župe, prijavu za sudjelovanje na ljetnom terminu na Krapnju potrebno je podnijeti preko svog profila (rubrika ‘Moje aplikacije – Moja prijava).

De Colores!

 

Zbog novog načina prijava (u putpunosti preko portala e-župe) u nastavku je opisan detaljni postupak prijave:

• Osobe koje imaju otvoren e-župe korisnički račun preskaču prvi i drugi i idu odmah na treći korak

1. Registrirati se na portal e-župe preko linka: https://www.e-zupe.com/registracija_korisnika i popuniti tražene podatke.
– Pod “Zahtjev za registracijom podnosim u svrhu pristupa” – za prijavu na Krapanj, dovoljno je odabrati “Korisnički modul”.

2. Nakon registracije na e-mail će vam pristići obavijest o registraciji. Za dovršetak registracije potrebno je potvrditi registraciju preko linka koji će vam doći na e-mail.

3. Potrebno se prijaviti u e-župe (https://www.e-zupe.com/prijava) s podacima s kojima ste se registrirali (korisničko ime i lozinka).

4. S lijeve strane, unutar rubrike ‘Moje aplikacije’ odabrati ‘Moja prijava’ i prikazati će vam se termini na Krapnju na koje je moguća prijava. Klikom na ‘Prijavi me’ popuniti će se anketni upitnik s potrebnim podacima za prijavu.

5. Završetkom prijave dobit ćete mail da je vaša prijava zaprimljena.


Napomene:

• Prijavu za obiteljski termin podnosi jedan roditelj u ime cijele obitelji. (Ostali podaci će se unositi naknadno, nakon prijave)

• Zbog nove opće uredbe, EU 2016/679 (tzv. GDPR) nemojte podnosit prijavu u tuđe ime, jer za drugu osobu ne možete dati privolu za osobne podatke

• Roditelji koji prijavljuju svoje dijete, molimo otvorite profil i ispunite podatke na svoje dijete, ne na sebe

• Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć oko prijave, kontaktirate nas na mail kursiljo.hrvatska@gmail.com.

Podijelite objavu

Skip to content