Search
Close this search box.

Najava za Kursiljo za branitelje na krapnju 29.05.

Draga braćo i sestre,
U privitku vam dostavljam plakat s obavijesti o održavanju Duhovne obnove za branitelje Domovinskog rata na otoku Krapnju kod Šibenika.

Evo, nekoliko osnovnih podataka:
1. Polazak je iz Zagreba 29.05.2014.g.(četvrtak) u 8 sati ispred župe Blažene Djevice Marije Žalosne u Španskom (Crkva je pored tržnice Špansko)
2. Povratak je u večernjim satima 01.06.2014.g. (nedjelja)
3. Spava se u franjevačkom samostanu na otoku Krapnju
4. Prijevoz iz Zagreba i natrag, smještaj i hrana su besplatni
5. Tečaj vodi vlč. Andrija Vrane sa suradnicima.
6. Prijave se primaju do 15.05.2014.

Trudimo se obavijestiti sve braniteljske udruge diljem RH da motiviraju svoje branitelje kako bi im kroz ta 4 dana pružili odmor tijela, duše i duha, malu duhovnu obnovu i poticaj za radosnu kršćansku budućnost. Vjerujemo da će to dobiti kroz nagovore vlč. Andrije Vrane, svjedočanstva suradnika, grupni rad i prekrasan ambijent u Emausu na Krapnju.
Pozivamo vas da se i sami angažirate oko toga:
1. Kroz osobne razgoore s braniteljima;
2. Ukoliko je moguće, bilo bi dobro zamoliti svećenika da pod Sv. Misom pozove branitelje da iskoriste ovu ponudu;
3. Plakat, koji možete preuzeti u privitku, također možete isprinati i učiniti dostupnim na župi, radnom mjestu; proslijediti e-poštom itd.
Na plakatu je dostupan broj telefona na koji se možete prijaviti ili saznati više (u slučaju da vam je potrebna neka dodatna informacija) a na isti se također možete javite ukoliko se želite angažirati pri prikupljanju sredstava za realizaciju ovog projekta.

Za kursiljo,
Biserka Bodulić

Podijelite objavu

Skip to content