Search
Close this search box.

Osvrt na krizmanički tečaj na Kajzerici (6-8.3.2020.)

Od 6.3.2020. do 8.3.2020. održan je krizmanički tečaj u Crkvi Rođenja Isusova u Zagrebu. Vlč. Željko Nestić, župnik, lijepo nas je ugostio i nasmijavao cijeloga vikenda.

Nakon predstavljanja animatora i Drvenaca krenuli smo s temama. Vlč je držao sve svećenićke teme, a ostale teme su imali animatori: Lucija Matković (Traganje za vrijednošću), Kristina Marija Medenjak (Kršćanski život je drugačiji), Mateja Kelava (Produbljivanje), Tomislav Skender i Dora Nestić (Čistoća), Tomislav Matić (Apostolat).

Ovim tečajem, krizmanici su imali priliku upoznati Boga na lijep i jedinsteven način. Radom u grupama, raznim igrama i razgovorom svi smo se bolje upoznali. Krizmanici su se u subotu nakon pripreme i ispovijedili. Tečaj smo zaokružili sa klanjanjem i nedjeljnom misom na kojoj su bili posebno koncentrirani i mirni.

Ovo je bio moj prvi krizmanički tečaj na kojem sam animirao i ugodno sam iznenađen krizmanicima, drugim animatorima i sveukupnom atmosferom. Tijekom vođenja grupe i sam sam naučio puno. Raduje me što smo se zbližili kao grupa i ostali u kontaktu. To iskustvo volio bih ponoviti. Preporučiti bih svakome. Ovakvi susreti mijenjaju srce.

Alen Vodopija

Podijelite objavu

Skip to content