Search
Close this search box.

Osvrt na krizmanički tečaj u Prečkom – 18.3.-20.3.2022.

Još jedan vikend pun radosti i Božjeg blagoslova je iza nas. Pun mladih ljudi otvorenih srca koji su spremni primiti Krista, upiti Njegovu Riječ i podijeliti svoja iskustva vjere. Kroz svjedočanstva animatora, krizmanici su imali priliku čuti na koji način otkriti samoga sebe, živjeti za Krista i biti apostol među svojim bližnjima. Na svom životnom putu, imali su mnoge prepreke, no baš su ti trenuci bili oni koji su ih približili Bogu te očvrsnuli njihovu vjeru. Radovima u grupi, krizmanici su podijelili svoja životna iskustva o temama koje su čuli. Božja prisutnost mamila je osmijeh na lica, bila poticaj mnogim razgovorima koji su ojačali mnoga prijateljstva te povezali krizmanike i animatore. Iskreni osmjesi i ispunjena srca naših krizmanika, nakon Svete Ispovijedi, pravi su dokazi Božje milosti. Kroz igru su mladi krizmanici pokazali žar za pobjedom, želju da budu bolji. Baš takav žar krizmanika da se odazovu Božjemu pozivu i slijede ga, dodatan je poticaj nama animatorima da nastavimo širiti Kristovu ljubav te i u drugima buditi taj žar.

Evo i par dojmova:

Ovaj vikend mi je bio najbolji vikend u životu.

Ovaj vikend je stvarno bio jedinstven, atmosfera je dosta opuštajuća. Ekipa je toliko vesela i zabavna. Bilo mi je super! Da mogu, svaki dan bih to ponovila. Posebno me dirnulo svjedočanstvo drugih. Svaka čast što su podijelili svoje životne priče s ljudima koje nikad prije nisu vidjeli. Ništa ne bih promijenila. Moja slika Boga potpuno se promijenila. Mogu Mu se uvijek obratiti kad mi je potrebno i nikad me neće napustiti. Htjela bih se pridružiti zboru i češće se moliti.

Rad u grupama i klanjanje su mi se posebno svidjeli. Na klanjanju sam osjetio jedan poseban i predivan osjećaj. Također su mi se svidjeli moji animatori koji su s nama prošli mnoge teme i naučili nas mnogo toga.

Podijelite objavu

Skip to content