Search
Close this search box.

Osvrt na prvi formalni Zoom susret srednjoškolaca (27.01.2021.)

Hvaljen Isus i Marija! ­čśç
U srijedu 27.1.2021. imali smo prvi formalni susret na temu Milost i sve─çeni─Źki poziv. Temu nam je dr┼żao na┼í gost iznena─Ĺenja… vele─Źasni Petar Mlakar!!!
Na┼í susret smo zapo─Źeli pjesmama koje je animirao Andrija Martinec, zatim nas je na┼ía rektorica Petra Palijan uvela u susret i rekla ┼íto ─çemo danas radit, te prije svjedo─Źanstva nam je Marija Draganovi─ç prikazala molitvenih 15 minuta i molitelje. Tako je na┼í vl─Ź. Petar krenuo sa svjedo─Źanstvom. Samo svjedo─Źanstvo je bilo predivno, puno milosti i nadareno od Duha Svetoga. Nakon svjedo─Źanstva podjelili smo se u 5 grupa gdje smo vodili rad u grupi koji je bio plodonosan. Po zavr┼íetku rada u grupi imali smo zavr┼ínu molitvu koju je ─Źitao Filip Jakopovi─ç i Bo┼żiji blagoslov od vl─Ź Petra.
Svi sudionici su bili iznena─Ĺeni gostom iznena─Ĺenja i njegovim svjedo─Źanstvom.┬á Svjedo─Źanstvo i sam rad u grupi je bio plodonosan, to su nam potvrdili na┼íi sudionici. Spoznali su mnoge stvari jedna od njih da ni sve─çenici nisu savr┼íeni ljudi te kako vidjeti tu Bo┼żju ljubav. ÔŁĄ

Va┼íi animatori ­čśçÔŁĄ
BB

 

Neki od dojmova ­čśŐ:

Gost iznena─Ĺenja me jako iznenadio, imao je odli─Źnu temu pa je i rad u grupi bio zanimljiv i plodonosan. Najvi┼íe mi se svidjelo kada je govorio kako je bio isku┼íavan, ali nije dopustio svojoj vjeri da klone, nego je imao potpuno predanje i bio je svjestan te neizmjerne Bo┼żje ljubavi.

Pa meni je osobno susret bio odli─Źan, mislim da je zbilja korisno za nas mlade slu┼íati svjedo─Źanstva i iskustva zrelijih i starijih vjernika. Nadam se da bude vi┼íe ovakvih susreta u budu─çnosti. :))

Tema mi je bila odli─Źna i zanimljiva. Gost iznena─Ĺenja me jako obradovao. Svidjelo mi se kako ni sve─çenici nisu savr┼íeni ljudi, nego da su i oni imali padove u ┼żivotu. Grupa je bila otvorena, vesela i pri─Źljiva, te plodonosna.

Podijelite objavu

Skip to content