Search
Close this search box.

Osvrt na Ultreju u Župi Svetog Ivana Nepomuka, Stupnik – Lučko (7. lipnja 2024)

Nakon malo više od mjesec dana od uspješno održanog tečaja u Župi Svetog Ivana Nepomuka, Stupnik Lučko, u istoj župi je održana Ultreja. Održana je na blagdan Presvetog Srca Isusova 7.6.2024. Sv. Misu je predvodio vlč. Mario Dukić, koji je u propovijedi naglasio kakvo je to srce, koliko je Božje milosrđe i kolika je Njegova ljubav. Ljubav koja se daje do kraja za drugoga.

Po završetku mise izmolili smo litanije Srcu Isusovu i prešli u dvoranu u kojoj je svjedočanstvo imao bračni par Špagnut. Goran i Katarina su nam svjedočili o izazovnim i teškim trenucima kroz koje su prolazili u svojem životu, ali i o svjetlu koje su ugledali i koje je promijenilo njihovu obitelj i njihove međusobne odnose. Bili smo dirnuti njihovom iskrenošću i otvorenošću, ohrabreni primjerima djelovanja Božjeg milosrđa u njihovim životima. Nakon svjedočanstva smo se zadržali u razgovoru, družeći se uz okrijepu koju su pripremili vrijedni domaćini iz Lučkog.

Na kraju nas je posjetio i župnik Dubravko Škrlin Hren. Raduje što i kod njega i kod polaznika tečaja postoji snažna želja da radosno zajedništvo u toj župi traje i dalje. Neka tako i bude.

Podijelite objavu

Skip to content