Search
Close this search box.

Poziv na ultreju – BDMŽ, utorak 26.2. nakon sv. Mise u 18:30

Dragi prijatelji!
U utorak, 26. veljače 2019 godine u 19 sati (nakon večernje svete Mise koja je u 18 sati i 30 minuta) u velikoj dvorani Pastoralnog centra župe BDM Žalosne u Španskom, Barakovićeva 20. održati će se mjesečna duhovna obnova – ULTREJA.

Svjedočiti će bračni par: general HV DARIO KORDIĆ i supruga VENERA
Tema svjedočenja: “BLAGO PROGONJENIMA ZBOG PRAVEDNOSTI”

Kad se nakon 17 godina uzništva u Haškom zatvoru, Dario vratio u Domovinu, svjedočio je svojim suborcima na Krapnju, gdje je bio u tijeku Tečaj za branitelje, Duboko sam dirnuta njegovim svjedočanstvom! Niti jedne negativne riječi, niti jedne osude! Samo molitva, blagoslivljanje, duboki mir koji zrači iz njega te silno pouzdanje u Gospodina koji je bio stalno s njime.Najmoćnije oružje s kojim sam otišao u Hag, bila je krunica, kaže Dario.Trpljenje je toliko pročistilo Dariovu dušu, da je postala potpuno slobodna za Gospodina.Plodovi dubokog zajedništva s Gospodinom, jesu mistična iskustva o kojima Dario svjedoči.

Kako se Venera snalazila kao otac i majka njihove troje djece?
Kako se Gospodin očitovao u njihovoj obitelji?

Vjerujem da sam vas zainteresirala, dragi prijatelji i da će te doći na Ultreju, zajedno sa svojim ukućanima i prijateljima,slaveći Gospodina, koji u najvećim iskušenjima, daje kušati sličnost s Ocem Nebeskim, koji nas je za sebe stvorio i koji nas nikad ne napušta!
Nakon svjedočenja, možete bračnom paru Kordić, postavljati pitanja…

Božji blagoslov vama i vašim obiteljima!

Podijelite objavu

Skip to content