Search
Close this search box.

Iskustvo tečaja za mlade u Splitu (03.11.2023.-05.11.2023)

Izlazim iz auta, mirišem svježi morski zrak i mislim si: konačno! Održavamo prvi kursiljo tečaj za mlade u Splitu. Kakve li milosti! Vikend ispunjen smijehom, pjesmom, svjedočanstvima, zajedništvom, razgovorima, igrama u najmanju ruku bio je vikend ispunjen velikim milostima.

Radost na licima mladih dok su razgovarali u grupama i igrali zajedno igre su nam jasno davali do znanja da smo točno na mjestu na kojem trebamo biti. Zajednička ispovijed i misa dodatno je usmjerila tečaj prema našem dragom Gospodinu. Hvala svakom sudioniku što je došao na tečaj, otvorio svoje srce za Boga i dopustio se oduševiti Njime.

Evo i nekoliko dojmova kao potvrda milosti koje smo svi doživjeli na ovome tečaju:

Da, promijenio mi se odnos s Bogom jer sam došla s jednom dozom sumnje i skepticizma, a izašla toliko produhovljena i bogata novim iskustvima zahvaljujući svjedočanstvima divnih ljudi koji su mi posvjedočili kako je Bogu uistinu sve moguće i da sve okreće na dobro onima koji vjeruju.

Velika razina otvorenosti za ljude nakon dugog razdoblja zatvorenosti i straha od davanja sebe kako bi se zaštitila od povreda. Konstantno dokazivanje da vrijedim je dovelo do pozitivnijeg gledanja na svoju vrijednost. Bože podrži, razvij i očuvaj.

Doživjela sam jedno zajedništvo, doživjela sam radost i dobila sam ohrabrenje itekako potrebno u ovom periodu života.

Petra Jelinčić

Podijelite objavu

Skip to content