Search
Close this search box.

Ostvarite popust na knjigu “Putokazi sreće, Blaženstva i svjedočanstva vjernika”

Dragi Prijatelji!

Evo dugo očekivane prave i radosne ponude! Za osam dana izlazi knjiga iz tiska sa naslovom „Putokazi sreće, Blaženstva i svjedočanstva vjernika“. Dugo sam godina čekao da imamo na hrvatskom jeziku takovu knjigu koja je zapravo pravi priručnik za duhovni život.

Da, pravi je putokaz do prave sreće. Jer obrađuje osam blaženstava, ono što smo kroz dvije godine radili svakodnevno, sada je od vrhunskih teologa jednostavno protumačeno i svjedočanstvima potvrđeno. Odavno mi je želja da se i ispovijedamo po ispitu savjesti iz osam blaženstava, a ne po 10 Božjih zapovijedi, jer novi život sažeo je Isus u ta blaženstva.

Zato je to knjiga za svakodnevno uporabu, kako bismo svaki dan nanovo bili dionici novoga života. Jer njegove riječi Duh su i život. Za sve je zaslužan naš suradnik Prof. Ivan Vajić i nekoliko naših suradnica. Izdavači su Kršćanska sadašnjost i Glas Koncila.

Promocija u Vijencu, Kaptol 29, bit će 8.6. u 19 sati. Uvod ima Kardinal Josip Bozanić, Predgovor je napisao predsjednik Biskupske konferencije Hrvatske Nadbiskup Puljić koji ju predstavlja, a govori i fra Ante Vučković, jedan od autora, a osim njih govori i nekoliko vodećih intelektualaca.

U čemu je ponuda? Da Vas potaknem da se Vi i Vaši prijatelji upišete za knjigu, jer ako ju uplatimo prije nego što izađe, dobivamo 30% popusta. To znači da knjigu u ovoj pretplati možete dobiti za 105 kuna, umjesto za 150 kuna koliko će koštati nakon što izađe. Stoga mi je drago da Vam to mogu ponuditi.

Knjigu ćete moći podići u tajništvima Kursilja u Zagrebu, Varaždinu i Zadru, te kod naših suradnika u Slavoniji (obitelj Šarčević iz Belišća) i Hercegovini (Branka Protrka iz Posušja). O tome ćete biti obaviješteni. Vaše je postupiti po uputi što slijedi:

  • 1. korak: prijaviti se za knjigu putem obrasca na ovoj poveznici 
  • 2. korak: najkasnije do srijede 25.5.2016. uplatiti 105 kuna na IBAN HR3823600001101620926 za primatelja: Zagrebačka nadbiskupija, Mali tečaj kršćanstva, Tajništvo Kursilja, Kaptol 12, 10000 Zagreb.

Primite uz ovaj poklon i srdačan pozdrav.

Vaš Andrija Vrane

Podijelite objavu

Skip to content