Search
Close this search box.

Osvrt na tečaj za odrasle u Reki (28.11.-1.12.2019.)

Hvaljen Isus i Marija!

Ovaj susret s Gospodinom – mali tečaj kršćanstva održan prošli vikend, poseban za vrijeme održavanja samog tečaja, je bio izazovan i sa snažnim dojmovima polaznika i nas suradnika.

Počeli smo u četvrtak 28.11. nas 4 suradnika, 20 polaznika i cijelo vrijeme praćeni sa 2 ili 3 svećenika. To je bila i posebnost rada i druženja, da smo imali svećenike na raspolaganju i dok su bile teme. 17 polaznika je primilo križeve i završili su tečaj kroz sve teme. Zahvaljujem našem domaćinu svećeniku Mariu Križancu, vlč. Kristijanu Stojku, našem Andriji, svima vama dragi suradnici, molitelji a posebno hvala Bogu na polaznicima koji su prošli tečaj. Hvala za hrabrost i odaziv te strpljenje sa sobom i u zajeništvu, pokazano za trajanja samog tečaja.

Izazov koji se postavlja pred nas je poruka za aktivniji pristup u pripremanju budućih tečajeva, veće zajedništvo u molitvi u pripremi unaprijed i pridavanju veće važnosti svim detaljima oko pripreme i pozivanja polaznika. Posebno uz još jedno VELIKO HVALA Gospodinu za ovo iskustvo i za našeg vlč. Maria Križanca!

Nosimo svi zajedno novost kao primjer, kako i što trebamo izgrađivati u zajedničkim naporima s našim svećenicima i domaćinima tečaja. Bravo Isuse ! Bravo MARIO!          

Podijelite objavu

Skip to content