Search
Close this search box.

Poziv na ultreju, 25.4.2017. u 19.30 sati u BDMŽ, Špansko

Dragi prijatelji!
Od srca vam svima želim, radost Uskrslog Gospodina,za svaki korak ovog zemaljskog putovanja!
Nemoguće je susresti Živog Isusa i ….šutjeti.
Zato naša Uskrsna Ultreja nosi naslov… MEDIJI U SLUŽBI EVANGELIZACIJE
U utorak, 25 travnja 2017 god. u 19 sati i 30 min (nakon večernje svete Mise koja je u 19 sati), u velikoj dvorani Pastoralnog centra župe BDM Žalosne ,u Španskom  odžat će se DUHOVNA OBNOVA, ULTREJA za mjesec travanj (Uskrsna Ultreja).
Svjedočiti će, naša bivša župljanka, voditeljica na HKR-u i suradnica Laudato televizije DIANA TIKVIĆ.

Kršćanin je odgovoran za svijet u kojem živi. Diana je odmalena otkrila brojne darove koje joj je Otac Nebeski darovao. Svijest o toj obdarenosti, u bitnom je oblikovala njezin život, pomogla pri odabiru posla kojim se bavi. Ona danas svjedoči: “Moj posao je moj poziv i poslanje.Znam da će me Bog , kad se sretnemo oči u oči, za njega upitati – što sam učinila s prilikama i darovima koje mi je dao.”

Dragi prijatelji, svi smo POZVANI da radosno svjedočimo da je Isus Živ i da živi u našim srcima!!!Tko nam što može?! Sve vas lijepo pozivamo da u utorak dođete, povedete i svoje ukućane, susjede i prijatelje te zajedno s Dianom posvjedočimo, kako je radosno, na Ljubav odgovoriti…ljubavlju! Nakon Ultreje, agape druženje i prilika da čestitamo Uskrs onima koje još nismo vidjeli!

Božji blagoslov vama i vašim obiteljima!!!

Podijelite objavu

Skip to content