Ultreja za mjesec svibanj

Dragi prijatelji!
U utorak, 30.5. 2017 godine, u 19 sati i 30 minuta (nakon večernje svete Mise koja je u 19 sati)u Pastoralnom centru župe BDM Žalosne u Španskom (Barakovićeva 20)…DUHOVNA OBNOVA za mjesec svibanj…ULTREJA

Tema nosi naslov…KAKO USKLADITI SVOJ ŽIVOT S BOŽJIM ZAPOVIJEDIMA

Prof. psihologije…..VESNA GRAČNER….iznositi će nam svoja znanja, spoznaje, profesionalno i životno iskustvo po toj temi.

Sve Božje zapovjedi su sama ljubav i dobrota.Tako je smisao našeg života… usklađivati sebe s Božjim zakonima, kako bi postigli radosnu puninu života.
Za to je nužno… UPOZNATI SEBE.. Profesorica drži da je to” najteži posao na svijetu” .
Što je to tako teško u upoznavanju sebe?
Potisnuta negativnost koja iz podsvijesti oblikuje naše misli i bitno utječe na donošenje odluka.To je “ranjeno dijete” u nama koje valja osvijestiti i pomoći mu da “odraste” i uđe u puninu život koju nam je Isus zaslužio.
Kako osvijestiti svoju negativnost?
Kako “terapijski preraditi”svoje negativne osjećaje, da ne bi postupali po njima i nanijeli bol sebi, drugima, Bogu?
I kako biti sve isunjeniji,raditi baš ono što treba, biti baš tamo gdje treba i kako se povezati s drugima na PRAVI način, da bi živjeli RADOSNO ZAJEDNIŠTVO na koje smo pozvani?

Ako ste znatiželjni kao i ja , dodite u utorak, 30 svibnja, u veliku dvoranu Pastoralnog centa u Španskom i dobiti ćete odgovore, koje je profesorica Gračner, godinama sabirala…molitvom, učenjem, iskustvom.
Povedite sobom i svoje ukućane, osobito mlade. Uvjerena sam da neće požaliti što su došli.☺

Nakon Ultreje, biti će prilike kupiti neke autoričine knjige..(.”Ranjeno dijete i ja””Kriza super””Odgoj za budućnost”)
Božji blagoslov vama i vašim obiteljima!

Podijelite objavu

Skip to content