Search
Close this search box.

Ultreja za mjesec veljaču, 18. 2. 2015., Špansko

Dragi prijatelji!

U srijedu, 18. veljače 2015. godine, u 18:30 sati (nakon večernje svete mise koja je u 18 sati) u velikoj dvorani Pastoralnoga centra župe BDM Žalosne u Španskom bit će duhovna obnova za mjesec veljaču.

Tema: »LJUBAV KRIŽA«

Predavač: prof. LJILJANA KRIŠTO

Liljana je suradnica iz susjedne župe. Hodeći u životu, sve je više upoznavala Gospodina i iskusila istinitost riječi proroka Izaije: »Jer misli vaše nisu moje misli i puti moji nisu vaši puti.« (Iz 55,8)

Ljiljana je vjerovala Gospodinu. »Bila sam sigurna da Bog može sve izvesti na dobro.« Budući da događanja nisu išla »po njezinom«, svjedoči: »Nikako nisam razumjela zašto se stvari ne mijenjaju onako kako bih to željela. Moje mišljenje o tome što je dobro i Božje, nije se podudaralo.« Danas Ljiljana zna da je Bog ljubi više nego ona samu sebe i da sve služi našoj izgradnji. 

Dragi prijatelji!
Korizma je milosno vrijeme u kojem valja bolje upoznati Kristovu, s križa nama darovanu ljubav, koja prebiva u našim srcima i o kojoj će Ljiljana svjedočiti.

Radujem se našemu zajedništvu koje će se nastaviti i nakon Ljiljanine teme, agape-druženjem (oko stola s kolačićima, keksima, sokom…).

Lijepo je biti ZAJEDNO kao braća i sestre istoga Oca!

Podijelite objavu

Skip to content